Sunday, October 29, 2006

My blog page...

My main blog page is not loading completely for some reason. There should be about 6-8 posts showing on the first page, but right now, there are only 2 of them showing, and the 2nd one is not even loading completely....

Also, some of my links are sometimes missing....why is that?

Are you experiencing the same thing on my blog? Could it be my new template that's wreaking havoc with my posts? Or is it a blogger issue?

7 comments:

sky said...

Hmm. Weird. I see it like you do...
Also, you no longer have that word identification thing in the comments section....
:s

from afar said...

Yes--your opening page, and other pages, including the comment pages, are cut off randomly. It could be the template.

Dubai Sunshine said...

Yes the word identification thing is gone, deliberately :)

I wonder why my page is so messed up.....ARGHHHHHHH...I HATE HTML!

nzm said...

It's Blogger.

They've been having MAJOR problems for 3 days.

I know - I've been trying to get 2 new blogsites up over the weekend, and it's been hell.

Whenever I have a recurring problem with the blog, the first place I check is Bloggers Help Group because of anyone else is experiencing an issue, they will report it here first.

Then I check Blogger Status, but they can be tardy in putting up posts. Over the last 3 days, the recent issues were reported in the Help Group forum long before anything was mentioned in Blogger Status.

nzm said...

because if anyone else is experiencing...

sorry - typo - don't go ballistic, Sky! :-)

sky said...

I'm not THAT crazy nzm :)
But see, at least my spelling anal retentiveness pays off :p

Anonymous said...

I think the previous design of your blog was nicer. This one isa bit light, makes it look common...the other one was more serious...maybe you can just make a few differences if you thought it was too dull...